5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA IMAĆE SREĆE OD 23. OKTOBRA DO JULA 2023: Stiže im novac, uspjeh, prosperitet!

Od 4. juna 2022. godine Saturn je u retrogradnoj fazi, testirao je naše strpljenje, vraćao nas u prošlost i podsticao da preduzmemo odgovornost za svoje postupke, a sada, od 23. oktobra kreće direktno i u ovoj fazi će ostati sve do polovine sledeće godine.

Horoskop ističe da kada Saturn krene direktno 23. oktobra 2022, u znaku Vodolije, istovremeno kreira trigon sa Merkurom i sugeriše da su karmički dugovi otplaćeni i da su obaveze ispunjene tokom retrogradne faze. To znači da sće mnoge komplikovane stvari u životu napokon postati jasnije.

Trigon Merkura i Saturna idealan je za otplatu svih neizmirenih dugova, završenje nedovršenih poslova i završetke, u cilju otvaranja nekih novih mogućnosti u životu. Zdrav razum i dobra koncentracija takođe čine ovo dobro vreme za pravljenje planova i važnih odluka, kao i za ozbiljne diskusije, pregovore i poslove. Astrolozi ističu da će određenim znakovima Zodijaka posebno odgovarati period direktnog Saturna od 23. oktobra.

U galeriji ispod pročitajte kojih 5 horoskopskih znakova očekuje sreća i povoljan uticaj Saturna u direktnom hodu do jula sljedeće godine!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*