AKO PRIMETITE OVE SIGNALE U ŽIVOTU, TO JE ZNAK DA VAS PRATI SREĆA: Amerikanka koja motiviše ljude otkriva moćnu tajnu!

Mari Forleo, uspešna i bogata preduzetnica, motivaciona govornica i autorka knjiga za samorazvoj, ističe da je jedna stavr važna za sreću, zdravlje, uspeh… Evo koje signale treba da pradtite u životu!

“Zašto treba da slušamo svoje srce? – Jer tamo, gde je ono, nalazi se i naše blago.” – rekao je PauloKoeljo

Zastanite, zatvorite oči, udahnite, izdahnite, usporite, a onda sebe zapitajte – Šta je to što moje srce upravo sada želi? Usmerite pažnju na svoje srce, njegovo kucanje, na želju koja već dugo stoji rasplamsla u njemu, na signalekoje vam svakodnevno šalje. Možda je vreme da ga poslušate. Pokušajte i videćete – srce uvek zna pravi put.

Koliko je važno slušati glas svog srca, odnosno raditi stvari koje želimo, koje nas čine srećnim i ispunjavaju nas. Činiti ono što je u skladu sa našom prirodom, bez ograničenja drugih, bez šablona i straha od promene. Srce vam može biti putokaz u ljubavi, odnosima, porodici, čak i poslu. Ono oseća, diše i treperi sa vama.

Koliko je važno slušati glas i signale svog srca u svakom trenutkuživotu, govorila je i poznata i uspešna američka preduzetnica Mari Forleo, autorka knjige “Sve je rešivo”,žena koja svakodnevno preko društvenih mreža i video priloga motiviše na hiljade ljudi.

“Uvek kada nisam slušala šta se događa u mom srcu, tada su mi dolazile sve te destruktivne misli. Nisam se dobro osećala u svojoj koži, stalno sam se upoređivala sa drugim ljudima, usledila je cela spirala negativnosti. Ali ako počnete da obraćate pažnju na signale svog srca, bićete kreativniji, počećete da radite na onome što želite. Čak iako je teško, uplašeni ste i ne znate kako će se stvari odvijati, vi se zapravo osećate puno radosnije, zdravije i imate više energije.”

U savremenom svetu se uglavnom veruje da je razum taj koji nas vodi do uspeha i razvoja, ali srce se ne sme zanemariti. Srce oseća šta je dobro za vas, vodi vas tamo gde vi vidite sreću.

Mari Forleo je rekla: “Nikada, nikada, NIKADA nisam srela nekoga ko je požalio što je sledio svoje srce.”

Izvor; Sensa

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*