Cijeli svijet je iznenađen njihovom vezom: “Moji roditelji misle da je sa mnom jer sam mlada, njegovi da sam sa njim zbog novca, a imamo i unuke”

Fotografkinja Hana Enis (20) iz Ilinoisa vjerena je za Sema Prueta (49). Vjerio ju je septembra 2019. godine, i to na radnom mjestu gdje su se i upoznali.

– Kad sam ga vidjela prvi put, zaključila sam da je tvrdoglavi starac. Svakako nisam ni pomislila da bih ikad mogla da imam išta sa njim. Međutim, provodili smo sve više vremena zajedno i uskoro se zaljubili – priča ona.

Par planira vjenčanje na Dan zaljubljenih 2020. godine, a protiv tog vjenčanja su i mladina i mladoženjina porodica.

Hanini roditelji vjeruju da je Sem sa njom samo zato što je toliko mlada, dok Semova porodica vjeruje da je Hana sa njim zbog novca, iako zapravo Hana zarađuje više od njega.

Sem već ima odraslu djecu – Kajla (30), Logana (28), Džesiku (25) i Samantu (24), a ima i unuke Lonu (12), Pejtona (11), Vilijama (1) i Eli Rouz (1), dok Hana sebe smatra babom.

Semova djeca ne vole da provode vrijeme sa Hanom, niti vole da njihova djeca budu sa svojom “babom”. Međutim, Hana ne odustaje od nauma da se uda za Sema.

– Najteži je bio razgovor sa Semom o braku i djeci. Ja sam mlada i želim da se udam i rodim djecu, dok Sem ima iza sebe neuspjeli brak, djecu i unuke i nije baš za brak. Međutim, uspjela sam da ga uvjerim u suprotno – kaže ona.

– Trenutno radimo na našem djetetu – kaže Hana, dodajući da je uvjerena da veza sa Semom ima potencijal.

Sem je mnogo zreliji od mojih vršnjaka i ophodi se prema meni sa mnogo poštovanja – uvjerena je ona, prenosi “Žena”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*