Čovek koji ŽIVI SA NAJVEĆIM VUKOM NA SVETU igra se s njim kao štenetom (VIDEO)

Andrej Musienko je ruski jutjuber koji je udomio mladunče misleći da je to pas, ali se sada on pretvorio u džinovskog vuka i nije oklevao da to pokaže na društvenim mrežama.

 

Preko svog Jutjub kanala pokazao je sjajnu životinju, koja je jedan od najvećih primeraka na svetu. Andrej ima iskrenu vezu sa vukom i nije mu samo dao ime, oni se druže kao svaki vlasnik i ljubimac.

 

Akela, veličanstvena životinja svakodnevno njuška i gricka Andreja. Gledajući kako oni tako iskreno komuniciraju, ona izgleda kao malo štene u telu džinovskog vuka.

 

Ovaj čovek je veliki zaljubljenik u životinje, preko svog Instagram naloga deli fotografije i video snimke ne samo Akele već i drugih životinja o kojima brine i koje bezuslovno voli. Na njegovom nalogu možemo videti i neke fotografije Akele kada je bila obično štene, u poređenju sa sadašnjim, koji je impozantan i razigran vuk.

Andrej Musienko je pokrenuo akciju prikupljanja sredstava pod nazivom Black Canadian Wofl kako bi napravio veliku volijeru kao u zoo vrtu koja bi nalikovala prirodnom staništu. Mnogi su se divili njegovoj hrabrosti, drugi su pokazivali svoje zaprepašćenje, čak su pokušavali da ga upozore jer čak i ako se čini da se igraju, on je ipak suočen sa divljom životinjom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*