Dečak se STIDEO zbog problema sa kožom, sve dok nije UPOZNAO OVOG PSA! (VIDEO)

Osmogodišnjem dečaku Karteru Blenčardu iz Arkanzasa je 2015.godine dijagnostikovana retka auto-imuna bolest – vitiligo, koja dovodi do toga da različiti delovi kože imaju različite pigmente. Karteru je izgubio je samopouzdanje kada su mu se pojavile bele mrlje oko očiju i zbog toga se uvek osećao nelagodno, tačnije, stideo se zbog svog izgleda…

“Bio je u vrtiću sa puno dece i njegovo lice se veoma brzo menjalo“, rekla je njegova majka Stefani. “Prva stvar koju mi je rekao kada su počele pojavljivati promene je da mrzi svoje lice i to kako izgleda.” Roditelji su bili očajni i nisu znali kako da mu pomognu, a dečak se sve više povlačio u usamljenost. Život za Kartera je bio težak…

I onda se desilo pravo čudo!

13-godišnji crni labrador retriver iz Oregona, po imenu Rodi, imao je isti problem kao i Karter. Vitligo je i kod nejga ostavio bele delove kože oko očiju, a majka se zaplakala kada je na internetu pročitala njegovu priču. On je tražio svoj dom i odmah je znala da je njegovo mesto u njihovoj porodici, pored Kartera, jer oni prosto – pripadaju jedan drugom.

Odmah su pozvali i raspitali se. I udomitelji su bili oduševljeni, jer su znali da Rodi ide kod ljudi koji ga odlično razumeju i prihvataju raširenih ruku, baš onakvog kakav jeste.

Čim su se ugledali – Karter i Rodi su stvorili neraskidivu vezu. Nema osobe na svetu pored koje se Karter oseća bolje! Promenio se, postao veseliji, raspoloženiji, vredniji, spreman na sve izazove tokom dana. To je samo i jedino mogao – pas.

Jedno divno i čarobno prijateljstvo!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*