Mladoženja usred svadbe ustao i otrkio mladinu MRAČNU TAJNU i šokirao sve goste- kad nije propala od blama

Dan vjenčanja o kojem svi maštaju, pun radosti, veselja i ljubavi, mogu da ulepšaju govori kumova, prijatelja i, naravno, mladenaca.

Međutim, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi da mu je novopečena supruga bila nevjerna, ali i da nije usamljena u tome.

Jedan od prisutnih na tom venčanju, koji je svedočio neprijatnom govoru, Šon, za emisiju irskog glumca i voditelja Grejema Nortona, opisao je kako je to izgledalo, prenosi “San”.

Ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje, svi su želeli da upute koju reč mladencima i održe kratak govor. Na red je došao mladoženja, koji je prvo saopštio gostima da će “igrati jednu igru”.

Zamolio ih je da ustanu i okrenu tanjire koji su se nalazili ispred njih.

Ako na dno tanjira nije bila zalepljena crvena nalepnica, mogli su da sednu, a kada je igra završena, ostalo je da stoji ukupno osam muškaraca.

Mladoženja je potom svima poručio da obrate pažnju na muškarce koji su ostali da stoje i rekao: “Svi su spavali sa mojom suprugom od kada smo se ona i ja verili! Ja sada odlazim i tražiću poništenje ovog braka”.

Potom je uzeo svoje stvari i izašao iz prostorije bez ijedne dodatne riječi, a goste je ostavio u potpunom šoku. Šon, međutim, nije otkrio kako je mlada reagovala, niti šta se dalje događalo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*