Napravite vijagru u svojoj kući, od samo 2 sastojka

Mnogi muškarci koriste vijagru kako bi povećali potenciju, ali se ona ispostavila kao veoma loša za ljude koji imaju bilo kakav problem sa srcem ili pritiskom.

Preparat za potenciju, i to potpuno zdrav, bez ikakavih nuspojava, možete da napravite i u svojoj kući i to koristeći samo dve biljke, lubenicu i limun. „Prirodnu vijagru“ otkrili su italijanski naučnici i tvrde da pomaže svima koji pate od blage do umerene erektivne disfunkcije.

Glavni sastojak je citrulin – aminokiselina koja se u velikim količinama nalazi u lubenici, a koja uzrokuje odličan protok krvi. Lubenica je inače odlična za zdravlje, veliki je izvor vitamina C, a super je za one koji žele da smršaju. Pored lubencice, potreban vam je još samo limun.

Evo kako da napravite domaću vijagru:

Stavite komadiće lubenice u blender i miksajte dok ne dobijete litar soka. U blender stavite i bijele dijelove kore lubenice, jer oni sadrže velike količine citrulina. Dobijeni sok prokuvajte nekoliko minuta, a zatim dodajte sok od dva limuna.

Kuvajte ih zajedno sve dok u šerpi ne ostane polovina početne tečnosti, oko pola litre. Tečnost prespite u staklenu posudu, ostavite da se ohladi, a kasnije ga čuvajte u frižideru. Sok treba piti ujutro i uveče na prazan stomak, od dve kašičice do trećine jedne čaše.

Probajte, deluje.

Izvor: alo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*