OVA MISTERIOZNA LEPOTICA JE SESTRA LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Zastaće vam DAH kada vidite kako IZGLEDA (FOTO)

Najveću popularnost je postigla u seriji “Bolji život”

Lidija Vukićević je naša poznata glumica.

Ona je jedna od naših najlepših glumica.

Najveću popularnost je postigla u seriji “Bolji život”.

Ona ima 60 godina, a niko joj ne bi dao toliko.

Lidija Vukićević
foto: Instagram

Lepa Lidija Vukićević ima, kako kažu – još lepšu – rođenu sestru, a evo kako se podržavaju!

Glumica koja je prvu slavu stekla u TV seriji Bolji život, svoju sestru Marinu je predstavila rečima: “Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu,hvala ti što me štitiš i činiš me jakom.

Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te.”

Rođene Kraljevčanke, i Marina i Lidija liče na svoju mamu Miru koja je bila profesor u gimnaziji, a ćerke strogo vaspitavala. I danas su obe negovane i doterane, ali i ponosne jedna na drugu.

“U porodici sam dobila mnogo”, objašnjava Lidija koja nije samo nasledila dobre gene već i oformila snažnu ličnost koju gluma i popularnost nisu promenili. “Znao se red, bili smo patrijarhalna porodica, zato sam u svakom trenutku ostajala svoja”, ispričala je Lidija u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Lidija Vukičević
foto: ATA IMAGES

“Danas sam ipak najponosnija na to što su moji sinovi dobri ljudi, ali ništa nije slučajno. Moj uticaj je bio ogroman, ali trude se i drugi roditelji, pa dete ode stranputicom. Zajedničkom saradnjom sa decom sam uspela da sačuvaju dušu i srce.

Sa sestrom Marinom je ostala veoma bliska. Ona nije otvorila svoj Instagram za javnost, ali se po povremenim Lidijinim slikama vidi da je promenila boju kose. Kao crvenokosa, još je privlačnija od Lidije, kažu mnogi…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*