Ovu bebu su ostavili u kutiji na željezničkoj stanici, a danas mnogi plaču kada vide što radi

Ovu bebu staru mjesec dana su roditelji iz Kine ostavili u kutiji na željezničkoj stanici, a danas mnogi plaču kada vide što radi Devet godina otkako su je posvojili, 2012. godine, McKenzie je doživjela nevjerojatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za bejzbol ligu.

Mala McKenzie je imala samo mjesec dana kada je ostavljena na željezničkoj stanici u kartonskoj kutiji. Danas ona je ponos svojih roditelja Jedna od najvećih trauma za dijete je kada ostane bez roditelja, posebno kada shvati da je ostavljeno. Međutim, događa se i da ta djeca uspiju izgrade ispunjene i sretne živote i takve priče mogu biti vrlo dirljive i emotivne.

McKenzie Grace Walker je upravo jedna od tih beba, koja je uspjela da pobijediti svoj težak početak života Nakon što je ostavljena u kartonskoj kutiji na željezničkoj stanici u Kini, pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine posvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njezina nova porodica je, otkako je McKenzie bila mala, shvatila da njihova kćerka ima nevjerojatan dar za glazbu Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pjesme od početka do kraja Željeli su njegovati njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na satove pjevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je posvojili, 2012. godine, McKenzie je doživjela nevjerojatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primijetio Mark Carman Carman je uspješan producent i ponudio je mladoj McKenzie, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Njeni roditelji su vrlo ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima Njezin najdraži biblijski stih joj je Jeremija 29, 11: Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.

Pogledajte video snimku i ujedno ćete vidjeti i beskrajnu ljubav u ovoj sretnoj porodici, gdje roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom djetetu i njegovim uspjesima i djelima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*