Platio djevojci piće, pa tražio pare nazad kad ga je odbila za noć s njim: Tada je donijela najjaču odluku

Mlada medicinska sestra i još studentkinja Kloi Metjus iz engleskog Hal sitija, ostala je bez riječi nakon iskustva sa muškarcem koji joj je prišao u jednom pabu.

Kloi je bila u društvu prijateljice kada ju je spazio dotični momak, prišavši joj potom i plativši joj piće. Djevojka kaže da je momak bio fin i ništa više od toga, dok se ona njemu očito jako mnogo dopala.

Upoznala sam jednog Denija. Probao je iste večeri da me odvede u svoj krevet, ali ljubazno sam mu odgovorila da nisam takva djevojka. Pritom sam bila i toliko fina s njim, da sam pristala da razmijenimo telefone – kaže Kloi, prenosi Dejli mejl.

Nakon što su se rastali tokom noći, ona je sutradan zatekla propušten poziv od Denija.

Zvao me je da mi traži novac koji je potrošio na moje piće. Zvučao je prilično hladnokrvno i proračunato. Stresla sam se. Potom mi je iskreno rekao da želi novac nazad jer ga je bacio na nekog ko nije bio vrijedan toga – kaže Kloi.

Potom se razgovor pretvorio u dopisivanje.

– Dobro. Možeš li ipak da mi prebaciš novac za ono piće? – napisao joj je Deni.

Užasnuta Kloi napisala mu je da je nepristojan i da obriše njen telefon, inače će ga prijaviti za uznemiravanje ako nastavi s kontaktom s njom.

– Morala sam nešto da uradim. Pitanje je da li bi odustao od nekoliko funti potrošenih na mene, kao i u šta bi se taj odnos pretvorio – naglašava ona.

Kloi je potom, u znak osvete, na Tviteru objavila prepisku i za kratko vrijeme dobila je više od 60.000 lajkova i 9.000 retvitova.

Posljednja odluka koju je donijela je da se na neko vrijeme povuče iz noćnog života, jer nije očekivala da napolju ima toliko manijaka, prenosi “Objektiv”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*