POZNATI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVA 2 ZNAKA U OKTOBRU 2022. GODINE POSTATI BOGATI: Čekaju ih velike pare

Ako vas zanima kako će izgledati mesec pred vama, na pravom ste mestu, jer je poznati ruski astrolog Pavel Globa dao je detaljnu mjesečnu prognozu za oktobar.

Ovan

prvoj polovini mjeseca Ovan bi trebalo da krene u nove projekta, a da sve stare važne zadatke završi do sredine meseca, kako bi ostao uspješni i u narednoj godini. Krajem meseca fokusirajte se na porodicu – voljenima će biti potrebni vaša podrška i pomoć.

Bik

Bolje je da ovog oktobra ne preduzimate rizične poslove, sačekajte novembar. Neophodno je da odredite prioritete na poslu – vaše kolege počele su možda da budu drske i da vas krive za sve ono što ne valja, a bez razloga. Ono što je važno da se ovog meseca oslobodite repova prošlosti koji vas koče u napretku.

Blizanci

Ovo je mjesec gdje će vam sudbina biti vrlo naklonjena. Dobićete priliku da zaradite veliki novac ili ostvarite veliki san. U poslednjim danima mjeseca ne bi trebalo da se naprežete – aktivnost vam neće donijeti uspjeh, bolje je da se opustite i date sebi priliku da se odmorite.

Rak

Ako ste ranije imali neke zdravstvene probleme, važno je da posjetite ljekara i posvetite se lečenju i ozdravljenju. Zvijezde vam poručuju da se suzdržite od rešavanja važnih poslovnih i ličnih pitanja ovog meseca. Ovaj oktobar neće biti preterano dobar, osim za kreativne pripadnike znaka – imaće pregršt inspiracije.

Lav

Lavovi su još jedni od sretnika u oktobru mjesecu. Oni će moći da realizuju vrlo zahtevne ciljeve i postignu sjajne rezultate. No, s druge strane ovo će biti i mesec u kome ćete biti prinuđeni da preuzmete odgovornost u potpunosti, te da se snađete bez tuđe pomoći.

Djevica

Oktobar će biti period u kome ćete morati da podvučete crtu – da završite sve započeto, procenite rezultate učinjenog i napravite planove za budućnost. Nedovršeni poslovi mogli bi da postanu prepreka koja neće dozvoliti Devicama da napreduju. Savetuje se da radite u timu, a ne da se izdvajate iz ekipe – to neće donijeti dobar ishod.

Vaga

Oktobar će biti veoma dobar mesec za vas. Svi projekti i poduhvati biće osuđeni na uspeh, a sa finansijama će sve biti u najboljem redu. Takođe, očekuje vas uspjeh kod suprotnog pola.

Škorpija

Nećete biti najsrećniji znak u oktobru, ali će se stvari drastično promeniti posle 20. u mesecu. To će biti dani u kojima ćete moći da nadoknadite sve propušteno. U oktobru vam se preporučuje da se pomirite sa ljudima sa kojima ste bili u svađu, a nikako ne bi trebalo da pozajmljujete novac od drugih.

Strelac

Strelac će u oktobru biti uspešan u papirologiji, odnosno svemu što ima veze sa tim – lako ćete rešiti sve zadatke koje imaju veze sa sudstvom, policijom, zdravstvom i nadležnim organima uopšte. Svi zadaci te prirode rešiće se glatko i brzo. Ovo je dobar period i da započnete nove projekte, ali nemojte se trošiti previše – mogli bi da vas stignu zdravstveni problemi i iscrpljenost.

Jarac

Ovo je mesec u kome ćete morati da radite napornije nego ikada. Zadaci će se gomilati sa svih strana, a neće biti nikoga da vam pritekne u pomoć. Sve obaveze biće na vašim plećima. Ipak, ovakav tempo rezultiraće dobrim finansijskim mogućnostima.

Vodolija

Ovo će biti povoljan i uspešan mesec za vas. Što ste aktivniji i produktivniji, više vas uspeha čeka. Sredina jeseni biće najbolji period godine za vas. Usamljenim Vodolijama savetuje se da bolje pogledaju oko sebe – osoba koja bi mogla da im se dopadne nalazi se među kolegama ili poznanicama u bliskoj okolini.

Riba

Najuspješniji period čeka vas od druge polovine oktobra, pa pričekajte ove dane za sve važne zadatke. Ako se ne plašite teškog i napornog posla, očekujte i mogućnost da zaradite veoma puno novca. Negujte dobre odnose sa drugima – to će vam u oktobru doneti puno sreće i uspeha. Takođe, ne krivite druge za sopstvene neuspehe – to vam ništa dobro neće doneti, prenosi Žena.blic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*