Punih pet godina mislio da je GLUH, a u uhu imao OVO!

Volas Li, iz engleskog Dorseta, smatrao je da ima probleme sa sluhom zbog dugogodišnjeg rada u bučnoj avio-industriji ili da su možda posledica povrede koju je zadobio dok je igrao ragbi.

Kako prenosi BBC, Li je odlučio da poseti lekara nakon što je kupio aparat koji mu je pomogao da uoči mali beli predmet. Li je rekao da je mu je laknulo kada mu je iz uha uklonjen predmet koji mu je pravio probleme. Veteran Kraljevske mornarice veruje da se predmet zaglavio u uvu prilikom jednog putovanja avionom.

„Pre pet godina, kada sam bio u poseti porodici u Australiji, kupio sam ove čepiće za uši u koje možete da stavite nastavke, u zavisnosti od buke koju želite da ublažite. Jedan od tih malih predmeta je od tada ostao unutra „, rekao je on.

U međuvremenu, primetio je da mu se sluh pogoršava, baš kao i njegova žena, i počeo je da strahuje da će ogluveti. Li je rekao da je beskrajno mnogo puta pokušavao da pročisti uši, ali bezuspešno, dodajući da je „ludeo“. Hirurg koji je uspešno uklonio blokadu bio „začuđen“.

“Doktor je u početku pokušao da ga istera tečnošću, ali pošto je bio zaglavljen godinama zbog nagomilanog tvrdog ušnog voska uopšte se nije pomerio“, ispričao je Li. Iskoristio je drugu tehniku vađenja, nakon čega je, odjednom, “puklo”.

“Odmah sam čuo sve u prostoriji. Magla koja mi je bila u glavi svih tih godina je nestala i čuo sam savršeno dobro. Bilo je to jednostavno olakšanje… kao da prvi put čuješ kako valja.“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*