Razvela se od muža poslije 11 godina braka zbog jedne slike: Otkriće sina ko je na njoj ju je dokrajčilo

Patološki ljubomorna Melisa Marpl (35) iz Kolorada razvela se od supruga Dereka (42) poslije 11 godina braka kada je na njegovom Fejsbuk profilu vidjela sliku na kojoj je zagrlio drugu ženu.

Melisa je Dereka poslije otkrića bukvalno izbacila iz kuće ne želeći ni da čuje šta se krije iza te slike i da li ju je on prevario. I sin Majls (9) pokušao je da dopre do majke ali nije htjela ni sa kim da priča, već je samo pozvala advokata, prenosi KTVD televizija.

Sedam dana kasnije, Melisin advokat pozvao je Dereka da mu saopšti kako su svi papiri oko razvoda sređeni i da samo treba da dođe i potpiše sve u društvu svog advokata.

– Melisa je bila vrlo isključiva i željela je da se što prije sve završi. Voljela je Dereka više od sebe, ali dugo mu je prijetila razvodom samo ako ga uhvati sa drugom ženom. Podijelili su starateljstvo nad sinom – rekao je advokat Marplove za lokalne medije u Koloradu.

Ipak, poslije razvoda od Dereka, Melisa je jednim odlaskom u školu otkrila pravu istinu o slici koju nije željela da čuje.

Sin Majls upoznao je majku sa novom učiteljicom Redžinom (28) koja mu je pomogla da prevaziđe mucanje u školi. Sedmicama se trudila oko njega i kako je otac Derek često iz tog razloga dolazio u školu, kako bi savjetima dodatno pomogao učiteljici, Melisa nije ni imala uvid u to ko je ona i koliko samo znači sinu u ovom periodu.

Ispostavilo se da je učiteljica Redžina lezbijka, kao i da se Derek slikao s njom (pred nekoliko njenih kolega) kako bi ona potom stavila sliku na svoj Fejsbuk profil u prilog priči o pomaganju djece da se otarase u školi gadnih blokada, poput mucanja recimo, piše “Objektiv”.

Tada je Melisi pozlilo i pala je u depresiju. Što se Dereka tiče, on je i prilikom razvoda izjavio da suprugu voli, ali i da mu je prethodnih 11 godina često pravila pakao od života zbog nerazumne ljubomore i posesivnosti, te da će na neki način po prvi put u posljednje vrijeme “prodisati” bez nje.

Koliko puta sam na javnim mjestima crvenio zbog nje, koliko me je samo koštala nerava vjerujući da je stalno varam – rekao je samo kratko Derek za KTVD.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*