Štene sa ulice je PRUŽILO ŠAPU U ZNAK ZAHVALNOSTI što su ga spasili (VIDEO)

Iako psi donose samo sreću i radost, usput pružaju bezuslovnu ljubav i lojalnost koja nema konkurenciju, miloni pasa svake godine budu napušteni i završe u prihvatilištima ili na ulici. Srećom, ovo štene je spaseno na vreme.

Šestomesečni zbunjeni psić hodao je prometnim putem u Rumuniji, kada su ga volonteri iz grupe za spasavanje Howl Of A Dog slučajno primetili. Svi znamo kako bi se ova priča završila, ali je u momentu spasavanja krenula drugim tokom.

„Bojali smo se da se ne uplaši, da ne napravi iznenadni pokret i potrči prema automobilima. Bio je samo nekoliko metara od prometnog puta“, rekli su spasioci. „Čekali smo da se opusti i dozvoli nam da mu priđemo, a onda smo ga pažljivo i strpljivo smestili na sigurno…

On kao da je znao da su došli da mu pomognu, pa je u znak zahvalnosti spasiocima pružio svoju šapicu.

Duša zahvalna i mila je raznežila sve oko sebe, kao i milione ljudi na internetu, gde je njegova priča podeljena. Odveden je kod veterinara gde je konstatovano da je zdrav, pa je veterinarski zbrinut i dobio ime – Fram.

Svi su se nadali da će brzo ukrasti nečije srce, kako bi njegov život dobio tek sjajni i divni početak. I desilo se upravo to….

Jedna porodica iz Velike Britanije je odmah pokazala zainteresovanost da ga udomi i imali su strpljenja da čekaju proceduru dolaska iz Rumunije. Jedva su ga dočekali, pa je glavni junak naše priče pronašao tako pronašao sreću.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*