SVAKI MLADEŽ NA TIJELU IMA VAŽNU SIMBOLIKU, ALI JEDAN DONOSI BOGATSTVO: Odmah provjerite da li ga imate

Prema Vedama, postoje mjesta gdje je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novca, kao i mogućnost čestih putovanja u inostranstvu.

Hinduisti takođe veruju kako mladež na određenom dijelu tijela označava blagostanje u budućnosti. Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj.

Mladež na desnom obrazu

Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon svog vjenčanja steći veliko bogatstvo.

Mladež iznad usana

Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa se samim tim se i brže bogate od drugih ljudi.

Mladež kod nosa

Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspjeh, zdravlje i poslovni uspjeh u životu.

Mladež na peti

Mladeži na ovom mjestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, ni putovanja preko okeana nisu retkost za ovu osobu.

Mladež na struku

Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju zaista posebne osobe. Iako se vlasnici mladeža na struku većinu života osjećaju nezadovoljnim i nemirnim jer uvijek teže nečemu većem, te iste osobe će često biti i vrlo uspješne i mnogo će toga postići.

Mladež između očiju

Takozvano „treće oko“ obilježava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

Mladež na desnom dlanu

Ako ste i vi jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, odnosno na dlanu, okusićete bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćete doći lako, a ako se mladež smestio na donji deo dlana, moraćete ipak da se malo pomučite, ali biće uspešno.

Mladež na bradi

Uprkos činjenici da su osobe koje imaju mladež na bradi nisu sklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji generalno, one će biti i te kako sretne i imati izbalansiran život.

Mladež kod pupka

Ove osobe su pravi srećnici, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. Ali, vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju.

Mladež na desnoj strani prsa

Osobe koje na ovom mjestu imaju mladež uživaće u mirnom životu s puno blagodeti.

Mladež kod uha ili desnoj strani lica

Bilo da se mladež nalazi tik do uha ili na rubovima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica.

Mladež na malom prstu

Nije bitno da li se nalazi na malom prstu desne ili lijeve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i cijeli svijet!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*