SVE ŠTO JE PREDVIDEO SE OBISTINILO: Monah otkriva reči PATRIJARHA PAVLA o budućnosti iz strogo čuvanih zapisa

Bio je veoma poseban čovek, kojeg je volela cela nacija!

Reči patrijarha Pavla su cenili apsolutno svi vernici. Njegova filozofija život mnoge je vratila na pravi put, dok je ta skromnost i blagost koju je nosio sa sobom sve oplemenjivala. Ali, vrlo retko je razgovarao o tome kako je video našu budućnost, već je sve zapisivao.

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić čuvao je u potpunoj tajnosti spise koji se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca. Uvid u dokumente ima svega par ljudi, koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo, piše Beograd.in.

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Sada omiljeni svetac je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež – rute koje će koristiti u svom pohodu.

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

 

 

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon sukoba u kojem ćemo završiti na strani pobednika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*