ŽENE OTKRILE ČAROBAN BROJ: Ovo im je idealna veličina MUŠKOSTI, a ispod OVIH BROJKI im je PONIŽAVAJUĆE

Ako ste ikada ženu pitali je li joj važna veličina vašeg penisa i ako vam je odgovorila da nije – ne govori vam istinu.

Zatim, ako ste je pitali kakvi ste na lestvici, a ona vam je odgovorila normalan ili prosečan, mislila je da je mali, piše portal Rebel Circus.

To ne znači da ste loši u krevetu i to se lako može nadoknaditi na druge načine. Prema nedavno sprovedenom istraživanju postoji idealna dužina penisa.

Međunarodni proseci i ocene se razlikuju, pa je tako najveći prosek u Kongu, 18 cm, a najmanji u Južnoj i Severnoj Koreji 9.65 cm (3.8 incha).

žena i muškarac

Žene u Kanadi imaju najveća očekivanja, idealna veličina penisa im je 17.68 cm, a najmanja idealna mera je u Australiji 14.17 cm.

Muškarci iz SAD-a lažu o najvećem proseku penisa pa navode da im je penis u proseku velik čak 18.39 cm , a muškarci u Indiji se ‘hvale’ s povećanjem na 15.42 cm.

Istraživanje je pokazalo da postoji velika razlika između onog što muškarci veruju da je idealna veličina penisa i onoga što žene smatraju da je idealno.

A šta su žene rekle?

Idealna veličina penisa za žene je 16 cm. I na kraju, penis manji od 11,43 cm i veći od 27,4 centimetara okarakterisiran je kao ‘nezadovoljavajući’.

Čak 75 žena je reklo da su veličina i obim penisa bitni, samo 35 posto voli sve veličine, a 57 posto smatra da što veći – to bolji.

Velika većina žena, njih čak 87 posto bi radije izabrala prosečnog muškarca s velikim penisom, nego ljpotana s malim,piše Srbijadanas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*